Εν αρχή ο σπόρος. Ένα καταπληκτικό video

Δείτε με προσοχή το παρακάτω video με τον τίτλο "Εν αρχή ο σπόρος".
Το video περιγράφει την αγωνία του σημερινού ανθρώπου για την ελεύθερη ανταλλαγή των παραδοσιακών σπόρων, ενός φαινομένου που καταγράφεται στις κοινωνίες για πάνω από 20.000 χρόνια.

Δείτε ακόμη το γιατί εδώ και πενήντα χρόνια είναι σχεδόν αδύνατο να βρούμε παραδοσιακούς σπόρους αφού στην αγορά κυκλοφορούν μόνο υβρίδια F1 και μεταλλαγμένοι στείροι σπόροι, και απαντήστε στο ερώτημα : Υπάρχουν άραγε κάποιοι που θέλουν να ελέγχουν κάθε μορφή έμβιας ζωής με στόχο τον πλήρη έλεγχο της διατροφής μας?

     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.