Το ΣΔΟΕ καλεί τον Αλέξη Μητρόπουλο για 1.000.000 δολάρια


Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος εμπλέκεται σε μια υπόθεση μη δήλωσης εισοδήματος 1 εκατ. δολαρίων τα οποία πήρε ως αμοιβή, σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα».

Η υπόθεση, σύμφωνα με την εφημερίδα, εκτυλίχθηκε το 1999, οπότε ο κ. Μητρόπουλος εισέπραξε 1.000.000 δολάρια για την αμοιβή του σε υπόθεση κληρονομιών πελάτη από τις ΗΠΑ και δεν έκοψε απόδειξη. Εκτός αυτού, ο κ. Μητρόπουλος, σύμφωνα με «Τα Νέα», δεν πλήρωσε τους δύο δικηγόρους από το γραφείο του οι οποίοι είχαν αναλάβει την υπόθεση και οι οποίοι κατέφυγαν στα δικαστήρια για να πάρουν το μέρος της αμοιβής που τους αναλογούσε.

«Το ΣΔΟΕ που έγινε κοινωνός της υπόθεσης μόλις το 2009 έψαξε σχολαστικά το θέμα και τώρα είναι στην ευχάριστη θέση να καλέσει τον Αλέξη Μητρόπουλο για τα περαιτέρω» καταλήγει το δημοσίευμα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.