Κατέλαβαν φοιτητές το γραφείο του Χ. Σταϊκούρα στη Λαμία


Σε κατάληψη τον πολιτικού γραφείου του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα στη Λαμία προχώρησαν, περίπου για μία ώρα, οι φοιτητές του τμήματος στο Πανεπιστήμιο Στερεάς που βρίσκεται στη Λαμία.

Κεντρικό τους αίτημα ήταν να διασφαλιστεί η λειτουργία του τμήματος αφού, σύμφωνα με το σχέδιο «Αθηνά», αυτό παραμένει στη Λαμία και αναβαθμίζεται σε σχολή ενταγμένη στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας.

Παράλληλα, ζήτησαν την ολοκλήρωση των προσλήψεων μόνιμων μελών ΔΕΠ που εκκρεμούν εδώ και δύο χρόνια και γενικά τη συμπλήρωση σε ανθρώπινο δυναμικό για την απρόσκοπτη λειτουργία του τμήματος.

«Όπως κάνατε ενέργειες για να παραμείνει το τμήμα στη Λαμία, θα πρέπει τώρα να κάνετε τις ίδιες ενέργειες για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του» είπε ο πρόεδρος του φοιτητικού συλλόγου κ. Ευσταθίου συνομιλώντας τηλεφωνικά με τον αναπληρωτή υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα με τον οποίο προσδιορίστηκε συνάντηση αύριο το απόγευμα στην Αθήνα για να συζητηθούν τα συγκεκριμένα θέματα. Οι φοιτητές αποχώρησαν λίγο πριν τις 11:30 υπό τη διακριτική παρουσία της Αστυνομίας.
πηγή ΑΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.