Παλλήνη: Διαβάστε όλο το παρασκήνιο για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Ένωσης


Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των εκπρόσωπων στο Δ.Σ. της Ένωσης Συλλογών Γονέων δημοσίων σχολείων του Δήμου Παλλήνης. 

Επιβεβαιωμένες πληροφορίες αναφέρουν, ότι στην πρώτη συνάντηση των νέων εκπροσωπών της Ένωσης,όπως αυτοί προέκυψαν από τις εκλογικές διαδικασίες της περασμένης Κυριακής, υπήρξε σοβαρότατη διαφωνία για τη θέση του Προέδρου της Ένωσης. 


Αναλυτικότερα, ο κ. Μεταξάς διεκδίκησε πιεστικά τη θέση του Προέδρου θέτοντας ούτε λίγο ούτε πολύ βέτο, έτσι όταν η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου δεν θέλησε να εμπιστευτεί την εκπροσώπηση του Δ.Σ.  στο πρόσωπο του κ. Μεταξά,  εκείνος κατέθεσε "έτοιμη" επιστολή παραίτησης ακόμη και από μέλος του Δ.Σ.,  διευκρινίζοντας μάλιστα, ότι δεν έχει καμιά πρόθεση να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ένωση ούτε καν από τη θέση του Αντιπρόεδρου που του πρότειναν. 

Στο δελτίο τύπου που σήμερα δημοσιοποιήθηκε, ο κ. Μεταξάς, φαίνεται ότι ανασκεύασε την παραίτηση του και θα παραμείνει τελικά ως απλό μέλος του Δ.Σ. 
Εμείς, δεν αντέχουμε στον πειρασμό και προτείνουμε τον κ. Μεταξά, να μην "συμμορφωθεί προς τας υποδείξεις" του γκρουπούσκουλου, που τον συμβούλεψε να ανασκευάσει την παραίτηση του και να παραμείνει έστω και για μια φορά πιστός στις απόψεις  που κατέθεσε αρχικά στο Δ.Σ. ενώ σημειώνουμε ότι  όσες προσπάθειες  αυτοπροβολής και να κάνει, θα βρει απέναντι τους Γονείς και ο κόπος του θα πάει χαμένος.
Καλή επιτυχία στο νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο...   
                                      
Γ.Α.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου της Ένωσης:  


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Συνήλθε σήμερα σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε από τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 03-03-2013.
Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. είναι:

1. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ           ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. ΚΑΚΛΙΔΑΚΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ          ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3. ΚΟΤΡΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ               ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4. ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ ΚΩΣΤΑΣ             ΤΑΜΙΑΣ
5. ΚΑΚΑΜΠΟΥΚΗ ΒΙΚΥ
6. ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
7. ΡΙΤΖΑΚΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ


ΓΙΑ ΤΟ  Δ.Σ.

 Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                                             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ


ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΤΡΩΝΗΣ                               ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.