Παλλήνη:Η έκθεση έλεγχου είναι φανερό ότι σε λίγους δεν άρεσε.


Αγαπητοί αναγνώστες, από τη στιγμή που σας ανακοινώσαμε ότι βρίσκεται και στα δικά μας χέρια η έκθεση έλεγχου  της οικονομικής διαχείρισης της σχολικής επιτροπής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παλλήνης  που αφορά το σχολικό έτος 2011-2012 ( από 1/7/11 έως 30/6/12) είναι φανερό ότι, ευτυχώς σε λίγους, αυτό δεν άρεσε.
Έτσι κάποιοι προσπαθούν να μας αποτρέψουν να φέρουμε στο φως τα στοιχεία που ενώ πολλοί τα επικαλούνται, κανένας δεν μιλάει επίσημα .

Εδώ σημειώνουμε ότι ενώ έχει κοινοποιηθεί σε ΟΛΕΣ τις Δημοτικές παρατάξεις από την προηγούμενη εβδομάδα και συμπερασματικά θα πρέπει να το γνωρίζουν ΟΛΟΙ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Παλλήνης, κανείς τους δεν έχει καταθέσει στους Δημότες ούτε ένα στοιχείο.   

Ένα δείγμα των πιέσεων που δεχόμαστε είναι το σημερινό ανώνυμο σχόλιο που μας λέει :  «Για βγάλτο στον αέρα για να πάρεις και εσύ σειρά!!!!»

Από το συγκεκριμένο σχόλιο αντλεί ο αναγνώστης του το ασφαλές συμπέρασμα, ότι αυτή η απειλή έχει απευθυνθεί και σε άλλα μέσα  που τόλμησαν ή σκέπτονται να τολμήσουν τη  δημοσίευση του.  

Και το επιβεβαιώνει το γεγονός που όταν γνωστό blogg που ασχολείται με τα νέα της Παλλήνης, τόλμησε να  αναρτήσει το πρωί της  Παρασκευής 22 Μάρτη 2013  ΟΛΟΚΛΗΡΗ την  έκθεση έλεγχου και σε λιγότερο από δύο ώρες διέγραψε την ανάρτηση του…

Εμείς απευθυνθήκαμε μέσω e-mail στη  διεύθυνση του blogg με αυτό το μήνυμα : «Πριν λίγες ώρες αναρτήσατε την παρακάτω είδηση την οποία είχαμε προγραμματίσει να αναρτήσουμε... Δυστυχώς εδώ και αρκετή ώρα δεν την βρίσκουμε στις σελίδες σας ... 

Παρ΄ολα αυτά έχουμε κρατήσει σε αντίγραφο την ανάρτηση σας ...

Υπάρχει κάποιο πρόβλημα και την κατεβάσατε ή είναι απλά ένα τεχνικό πρόβλημα?» αλλά δυστυχώς 24 ώρες μετά δεν μας έχουν απαντήσει…

 

Για όλα τα παραπάνω έχουμε να δηλώσουμε…

Εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα αφού υπηρετούμε με συνέπεια την αλήθεια προς όφελος των Δημοτών και του λαού. Η έρευνα μας θα συνεχιστεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.