Τραγικός ο επίλογος του θανάτου των δυο φοιτητών

Τραγικές φιγούρες είναι οι γονείς των δύο νεαρών φοιτητών που βρήκαν το βράδυ της Πέμπτης τραγικό θάνατο στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν. 

Οι γονείς των παιδιών ταξίδεψαν μέχρι την Λάρισα από την Χαλκίδα και την Κρήτη, για να παραλάβουν τις σορούς των άτυχων παιδιών.

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός φίλου του πατέρα του 19χρονου. Μιλώντας στο evianews είπε: "Ήταν χθες το απόγευμα όταν πήραν τηλέφωνο τον πατέρα από την Λάρισα. Όταν άκουσε την δυσάρεστη είδηση, πάγωσε και αμέσως έφυγε με το αυτοκίνητο του στην Θεσσαλική πόλη. Στο τηλεφώνημα του είπαν ότι ο γιος του νοσηλεύονταν σε σοβαρή κατάσταση. Όταν βρέθηκε όμως εκεί κατάλαβε πως ο γιος του ήταν ανάμεσα στα δύο νεκρά παιδιά…".

Την ίδια ώρα στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού αλλά και του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας συνεχίζουν να νοσηλεύονται οι τρεις νεαροί που βρέθηκαν αναίσθητοι από αναθυμιάσεις μαγκαλιού, δίπλα στους δύο νεκρούς φίλους τους, σπουδαστές του ΤΕΙ.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.