Διάφορα φιλοκυβερνητικά (ή φιλοεταιρικά) παπαγαλάκια διαστρεβλώνουν την απαίτηση των πολυεθνικών για μείωση μισθών

Διάφορα φιλοκυβερνητικά (ή φιλοεταιρικά) διαδικτυακά παπαγαλάκια προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την απαίτηση των πολυεθνικών για μείωση μισθών σε επίπεδα Βουλγαρίας, με προφανή στόχο να κατευνάσουν τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν.
Ενώ το άρθρο του... βήματος κάνει ξεκάθαρα λόγο για μείωση μισθών, με 3 ή 4 μέρες ολιγόωρης εργασίας την εβδομάδα:
Ερώτηση: «Δηλαδή για τι επίπεδα μισθών μιλάτε;»
Απάντηση: «Θα μπορούσαμε να καταβάλλουμε από 250 ως 300 ευρώ για ολιγόωρη απασχόληση τρεις ή τέσσερις ημέρες την εβδομάδα»
Τα παπαγαλάκια προσπαθούν να το διαστρεβλώσουν λέγοντας ότι τα 250-300 ευρώ αφορούν τα χρήματα που θα καταβάλλονται στους εργαζόμενους ανά εβδομάδα, και γι αυτό ζητούν άλλωστε και περαιτέρω μείωση του ημερομίσθιου.
Αν ίσχυε όμως αυτό, τότε οι εταιρείες, με τα τωρινά δεδομένα, θα κατέβαλαν, εβδομαδιαία, πάνω κάτω, το εξής ποσό:  3 ημέρες την εβδομάδα X το πολύ 4 ώρες (ολιγόωρη απασχόληση) X 22,83€ (κατώτατο ημερομίσθιο) = 274€
Άρα λοιπόν ποιός ο λόγος να τρέχουν οι πολυεθνικές στα υπουργεία και να ζητούν μειώσεις; Αυτό μόνο οι μνημονιακοί γκαιμπελίσκοι του ίντερνετ μπορούν να το απαντήσουν.
Links
Σχετικό: Αυτοί θέλουν τον μισθό στα 300 ευρώ!
Το άρθρο στο BHMA: http://goo.gl/uuaSi
Η διαστρέβλωσή του (παπαγαλάκια): http://goo.gl/8vXOs,http://goo.gl/cfOae κλπ.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.