Ανακοίνωση του Ε.ΠΑ.Μ. για την επέμβαση στην Ιερισσό


Ανακοίνωση

Οι κατοχικοί  «ηγέτες» της τρικομματικής  δωσιλογικής «κυβέρνησης» άνοιξε σήμερα καινούρια σελίδα στον τρόπο διακυβέρνησης αυτού του τόπου, της πατρίδας μας.
Έδωσε το ελεύθερο στα τάγματα εφόδου των μισθοφόρων της, να εφαρμόσουν, στην πράξη, τις μεθόδους και τις πρακτικές της Γκεστάπο και των Ες Ες.

Με κάλυψη εκπροσώπου της δικαιοσύνης(!)  εισβάλουν, από το πρωί, σε σπίτια κατοίκων της Ιερισσού, προσαγάγουν, συλλαμβάνουν και ανακρίνουν ακόμα και εφήβους, ξυπνώντας μνήμες της α΄ γερμανικής κατοχής (1941 – 1944). 

Πνίγουν στα χημικά, ακόμα και σχολεία, στην προσπάθειά τους να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους και τους ξένους προστάτες τους που κατακλέβουν την πατρίδα μας και τα ιερά της χώματα.

Το ΕΠΑΜ καλεί τα μέλη του, τους φίλους του  - και όλο τον ελληνικό λαό -  όλων των γύρω περιοχών – της Χαλκιδικής και της ευρύτερης περιοχής της Μακεδονίας – να προστρέξουν για βοήθεια και συμπαράσταση στους κατοίκους της Ιερισσού, που αυτή τη στιγμή δέχονται τη βάρβαρη επίθεση των κατακτητών.

Η ξενόδουλη καρικατούρα κυβέρνησης, βήμα το βήμα, φτάνει όλο και πιο κοντά  στην καθολική συνταγματική εκτροπή.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να βρίσκεται σε επαγρύπνηση, γιατί φαίνεται ότι οι δωσίλογοι, πανικοβλημένοι, και γι αυτό αδίστακτοι, έχουν κινητοποιήσει τους μισθοφόρους τους και τα γκεσταπίτικα τάγματα εφόδου, για να προστατέψουν τα αφεντικά τους και τις επιδιώξεις τους για κατάκτηση της Ελλάδας, τον κατακερματισμό της πατρίδας μας, και τη μετατροπή των κατοίκων της σε εξαθλιωμένους, άστεγους και περιπλανώμενους υπηρέτες.

Σύντομα θα πάρουν απάντηση από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού.

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ του ΕΠΑΜ
7 Μαρτίου 2013  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.