'Όσα ξέρει ο Κουβέλης για την Κύπρου, δε τα ξέρει ο κόσμος όλος

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο επιχείρησε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σε συνάντησή του με τους εργαζομένους της Τράπεζα Κύπρου...

Στη σκιά των εξελίξεων στην Κύπρο ο Φ. Κουβέλης κατά τη συνάντησή τους είπε όσον αφορά το ελληνικό τραπεζικό σκηνικό ότι η Τράπεζα Κύπρου θα περάσει στην Αlpha Bank και στην τράπεζα Πειραιώς η Λαϊκή και η Ελληνική.



Σύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικούς κύκλους, ως φαβορί για την απόκτηση των κυπριακών υποκαταστημάτων στην Ελλάδα εμφανίζονταν οι δύο τραπεζικοί όμιλοι.

Να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι της Τράπεζας Κύπρου πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα κεντρικά γραφεία της τράπεζας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση της Εμπορικής Τράπεζας ανακοίνωσε, στο μεταξύ, την Παρασκευή η Alpha Bank.

Ως ημερομηνία ισολογισμού συγχωνεύσεως ορίσθηκε η 31η Δεκεμβρίου 2012. 

Η διαδικασία θα προχωρήσει χωρίς αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ή έκδοση μετοχών.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.