Π. Τσούτσιας "Μια οφειλόμενη απάντηση"

Μια οφειλόμενη απάντηση
Επειδή ορισμένοι κακοπροαίρετοι βιάστηκαν να βγάλουν την χολή τους με αφορμή την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης για το κόστος της εκδήλωσης την Καθαρά Δευτέρα και την προσωπική μου στάση.

Επειδή δεν μου αρέσει, άλλα να κάνω δημοσίως και άλλα στο παρασκήνιο, όπως ορισμένοι έχουν μάθει τα τελευταία χρόνια – μάθε τέχνη και άστηνε, που λέει ο σοφός λαός, τους πληροφορώ ότι την συγκεκριμένη απόφαση δεν την έχω ψηφίσει και εκ παραδρομής - κακώς - αναρτήθηκε στην διαύγεια ότι είπα “ναι” στην συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Παλλήνης.

Υ.Γ. Καλά θα κάνουν κάποιοι, εκτός από την... φασολάδα, να ασχοληθούν και με την μνημονιακή πολιτική η οποία όχι μόνο συρρικνώνει την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά σε λίγο καιρό θα την κάνει γράμμα κενό.

Παναγιώτης Τσούτσιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.