Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων απαντά στο άρθρο μας


Το Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων Δήμου Παλλήνης αποδοκιμάζει το δημοσίευμα του pressingnewsgr.blogspot.gr,που στρέφεται κατά του μέλους του Μιχάλη Μεταξα.
Ο χρόνος που επιλέχθηκε (λίγες μόλις ώρες μετά την ανακοίνωση του Δ.Σ.) και το ύφος της επιστολής φανερώνουν εμπάθεια  και σαφή πρόθεση να προκαλέσει αναστάτωση στο νεοσυσταθέν Δ.Σ.

Η όλη ενέργεια δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στο γονεϊκό κίνημα, στρέφεται κατά της ενότητας των μελών της Ένωσης και όχι μόνο δεν βοηθάει στο ξεκίνημα του νέου Δ.Σ. αλλά σηκώνει τείχη στη συνεργασία του με τους Συλλόγους και τους γονείς.

Σήμερα που τα προβλήματα της Παιδείας καθημερινά διογκώνονται δεν περισσεύει κανένας. Θεωρούμε ότι είναι θεμιτό να υπάρχουν φιλoδοξίες, αρκεί αυτές να μην τοποθετούνται πάνω και ενάντια στους σκοπούς και στους στόχους του όποιου συνόλου.
Στην περίπτωση της συγκρότησης του νέου Δ.Σ. ο κανόνας αυτός λειτούργησε και τελικά οι προσωπικές φιλοδοξίες πέρασαν σε δεύτερη μοίρα. 


Αυτό κρατάμε εμείς σαν θετικό της όλης διαδικασίας, προχωράμε στους στόχους που έχουμε θέσει, καλούμε όλους τους γονείς να πλαισιώσουν και να στηρίξουν τους Συλλόγους και την Ένωση και ο καθένας μας θα κριθεί στην πορεία για την προσφορά του και την "προσφορά" του.

Το Δ.Σ. της Ένωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.