Ο Μπαμπινιώτης και η Φιλεκπαιδευτική του κάνουν αγωγές σε άνεργους γονείς


Επιλέγεις για το παιδί σου ένα καλό ιδιωτικό σχολείο. Επί 5 χρόνια είσαι κύριος στις υποχρεώσεις σου, ενώ φέτος µένεις άνεργος και δυσκολεύεσαι να ανταποκριθείς. Το σχολείο του Γιώργου Μπαµπινιώτη ξεχνά τον φιλεκπαιδευτικό  του ρόλο και σε στέλνει στα δικαστήρια.
Το θέµα δεν είναι τι θα πεις εσύ στο παιδί σου, αλλά ο γνωστός κύριος Καθηγητής

Και Φιλεκπαιδευτική και Εταιρεία... Αναφερόµαστε στο γνωστό κοινωφελές σωµατείο στο οποίο προεδρεύει ο γνωστός καθηγητής Γιώργος Μπαµπινιώτης και διαχειρίζεται τα Αρσάκεια και Τοσίτσεια σχολεία. Αναφερόµαστε στο σωµατείο, που παραβλέπει το φιλεκπαιδευτικό του ρόλο και επικεντρώνεται στην εταιρική του υπόσταση.

Μόνο µε αυτόν τον τρόπο θα καταλάβουµε γιατί σε µια ταραγµένη και δύσκολη περίοδο, κατά την οποία η κοινωνία µαστίζεται από την ανέχεια, την ανεργία και τη φτώχεια, το ίδρυµα επιλέγει τη δικαστική οδό µε την κατάθεση αγωγής προς άνεργους γονείς που δεν έχουν εξοφλήσει -για την τρέχουσα σχολική περίοδο- τα δίδακτρα των παιδιών τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.