Το ΠΑΣΟΚ αποκήρυξε τον ΑΚΗ


Την ώρα που αρχίζει η δίκη του Ακη Τσοχατζόπουλου, κύκλοι του ΠΑΣΟΚ δηλώνουν ότι το κόμμα έχει αποκηρύξει και πολιτικά και ηθικά τον Ακη με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο».

Σύμφωνα με Τα Νέα, σπεύδουν, δε, να τον χαρακτηρίσουν «ντροπή για την παράταξη» και να σημειώσουν ότι βλέπουν τη δίκη του σαν κάθαρση.

Η υπόθεση του Ακη Τσοχατζόπουλου έχει κάνει ζημιά στο ΠΑΣΟΚ και κατά ορισμένες εκτιμήσεις το κόστος θα μπορούσε να μεταφραστεί σε έως και 10 ποσοστιαίες μονάδες.

Έτσι, στο ΠΑΣΟΚ ευελπιστούν να πάρει τέλος η υπόθεση που ξέσπασε πριν από ένα χρόνο, χωρίς περαιτέρω ζημιά.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.