Μαχαίρωσε θανάσιμα τη μητέρα του


Την 73χρονη μητέρα του σκότωσε με μαχαίρι μέσα στο σπίτι της στην Κοζάνη ο 49χρονος γιος της ο οποίος έπασχε από ψυχολογικά προβλήματα. 
Ο δράστης φέρεται να είχε συνεχή φραστικά επεισόδια τις τελευταίες μέρες με την ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 10:00 το βράδυ της Κυριακής φέροντας ολική τομή στην πρόσθια τραχηλική χώρα και τραύμα στο πρόσωπο από μαχαίρι.Όπως έγινε γνωστό, δίπλα από το πτώμα βρισκόταν ο δράστης, ο οποίος έδειχνε ατάραχος.

Από το σημείο περισυλλέχθηκε ένα μαχαίρι με το οποίο ο 49χρονος εκτιμάται ότι διέπραξε το έγκλημα, το οποίο, κατά τον ιατροδικαστή, πιθανολογείται ότι έγινε τουλάχιστον ένα 24ωρο νωρίτερα.

Ο 49χρονος, που κατά το παρελθόν νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρικό ίδρυμα, συνελήφθη και κρατείται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.