Θεοδώρα Τζάκρη: Aν ήθελα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ θα είχα φύγει από το 2011

Σε κατηγορηματική διάψευση των σεναρίων περί επικείμενης συνεργασίας και ένταξης στο ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σήμερα η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη, περίπου μία εβδομάδα μετά την διαγραφή της από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελο Βενιζέλο...


«Aν ήθελα να πάω στον ΣΥΡΙΖΑ θα είχα φύγει από το 2011 και θα μπορούσα να είχα εξασφαλίσει την επανεκλογή μου το 2012 με πολύ πιο εύκολο τρόπο», δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ANT1. 

«Γελοιότητες» χαρακτήρισε τα σενάρια περί συναντήσεων και συζητήσεων με στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης πριν από την επίμαχη ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής και την αρνητική ψήφο της στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που της κόστισε την διαγραφή της από το ΠΑΣΟΚ. 

Υποστήριξε επίσης ότι ουδέποτε υπήρξε στον πολιτικό της σχεδιασμό και στην πολιτική της φιλοδοξία η πολιτική της μετακόμιση σε κάποιον άλλο χώρο. 

Έκανε ωστόσο λόγο για πολιτική μετατόπιση της Χαριλάου Τρικούπη προς τα δεξιά, επιρρίπτοντας την κύρια ευθύνη στον Ευάγγελο Βενιζέλο δηλώνοντας ότι το ΠΑΣΟΚ «είναι πλέον κατ΄όνομα μόνο σοσιαλιστικό, σοσιαλδημοκρατικό»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.