Καλαμάτα :Βομβιστική επίθεση στο ενεχυροδανειστήριο του Τάσου Μητρόπουλου

Στο «πόδι» σηκώθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες οι κάτοικοι της Καλαμάτας, από την ισχυρή έκρηξη που συγκλόνισε την πόλη. Όπως αποδείχθηκε, προερχόταν από βομβιστική επίθεση σε ένα ενεχυροδανειστήριο το οποίο ανήκει στον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή Τάσο Μητρόπουλο. 

Η έκρηξη ήταν αρκετά μεγάλης ισχύος και από θαύμα δεν υπάρχουν τραυματισμοί, αφού εκείνη την ώρα η κίνηση στην περιοχή της οδού Σταδίου είναι μεγάλη καθώς λειτουργούν νυχτερινά κέντρα. Το ενεχυροδανειστήριο καταστράφηκε ολοσχερώς, ωστόσο ζημιές προκλήθηκαν και σε άλλα οκτώ γειτονικά καταστήματα και σε σταθμευμένα αυτοκίνητα....

Η περιοχή αποκλείστηκε και αστυνομικοί κάνουν έρευνες στο κατάστημα, όπου διαπίστωσαν ότι είχε τοποθετηθεί αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός ο οποίος πυροδοτήθηκε με καλώδιο από μακρινή απόσταση!
Η μεθοδολογία παραπέμπει σε τρομοκρατικές επιθέσεις που έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο στην Αθήνα και, γι’ αυτό το λόγο, έφτασε το πρωί στην Καλαμάτα κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας που διενεργεί έρευνες για την εξιχνίαση της βομβιστικής επίθεσης.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.