Η λέξη «Κατοχή» ίσως στο μέλλον να αποδειχτεί επιεικής!

Η λέξη «Κατοχή», ως προσδιορισμός για την κατάσταση που βιώνουν οι Ελληνες, όχι μόνο δεν είναι υπερβολική, αλλά ίσως στο μέλλον να αποδειχτεί και επιεικής! 
Όπως έχει αποδείξει η Ιστορία, οι στρατοί που έχουν κατακτήσει μία χώρα έχουν συγκεκριμένες προτεραιότητες: να απομυζήσουν τους πόρους του τόπου, ούτως ώστε να διασφαλίζουν όλα όσα είναι απαραίτητα για τον επισιτισμό και τον εξοπλισμό των στρατιωτών, οι οποίοι εισέβαλαν στο εχθρικό έδαφος. 
 
Επιπλέον, μεριμνούν για το δίκτυο των μεταφορών τους και για την αποστολή των όποιων αποθεματικών των σκλαβωμένων «ιθαγενών» στη δική τους πατρίδα. 
Οι εισβολείς μπορεί να συμπεριφέρονται βάναυσα, εγκληματικά και να προβαίνουν σε ασύλληπτες ωμότητες αλλά σπάνια έχουν σαφές, προειλημμένο σχέδιο να εξοντώσουν τον ντόπιο πληθυσμό και να μην αφήσουν τίποτε όρθιο στο κατακτημένο έδαφος. Αυτό δεν το πράττουν διότι θα αποδεικνυόταν καταστροφικό και για τους ίδιους τους κατακτητές.

Στην ελληνική τραγωδία οι «γκαουλάιτερ» των δανειστών λειτουργούν λες και έχουν λάβει την εντολή να μετατρέψουν τάχιστα την Ελλάδα σε κρανίου τόπο και να εξολοθρεύσουν τον λαό μας - κάτι που παραπέμπει στην πικρή ανάμνηση των ναζιστικών θηριωδιών. 

Ενώ γνωρίζουν ότι η ολοκληρωτική κατάρρευση των αντοχών και των ανοχών της κοινωνίας μας απέχει ελάχιστα, εκείνοι συνεχίζουν να υπερθεματίζουν σε παράλογα αιτήματα και κλιμάκωση της περιοριστικής πολιτικής. 
Όπως γράψαμε χαρακτηριστικά, «θέλουν αίμα από εφάπαξ, επικουρικές και στρατιωτικούς! Ζητούν απελευθέρωση και στις ομαδικές απολύσεις». Οι μαντατοφόροι των δανειστών μας δεν έχουν αφήσει λίθο επί λίθου στην οικονομία, στην υγεία και την πρόνοια και συνεχίζουν ακάθεκτοι να προκαλούν τόσο τους πολίτες όσο και τη διεθνή κοινότητα, που παρακολουθεί με δέος τη μανιασμένη επίθεση που δέχεται η Ελλάδα.

Είναι εύλογη η απορία αν θέλουν -με εξαιρετικά εσφαλμένο τρόπο- απλά να καταληστεύσουν τον τόπο ή επιδιώκουν τον ολοκληρωτικό αφανισμό μας. Η κατάσταση έχει επιδεινωθεί τόσο πολύ, που οι απελπισμένοι σκέφτονται ότι καλύτερα είναι να αντιμετωπίζουμε ληστές παρά δολοφόνους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.