Τραγική αυτοκτόνια ηλικιωμένου κάτω απο τις ρόδες λεωφορείου της ΕΛ.ΑΣ

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες του οδηγού και των αστυνομικών που επέβαιναν στο λεωφορείο ο ηλικιωμένος ξάπλωσε στο οδόστρωμα. Ο οδηγός του πρώτου διερχόμενου ΙΧ κατάφερε να τον αποφύγει.
Ο ηλικιωμένος ανασηκώθηκε και στην συνέχεια ακολουθούσε σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ελιγμούς του λεωφορείου που προσπαθούσε να τον αποφύγει.

Τελικά ο οδηγός δεν τα κατάφερε και ο άνδρας βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω από τις ρόδες του μεγάλου οχήματος.

Μεταφέρθηκε νεκρός στο τοπικό νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο κλήθηκε και η πυροσβεστική υπηρεσία.


Πρόκειται για έναν άνδρα 73 ετών, κάτοικο Αγίου Γεωργίου Λιβαδείας, ενώ δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό για ποιο λόγο αποφάσισε να βάλει τέλος με αυτόν τον τρόπο στην ζωή του.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.