Έφτασαν στην Αθήνα οι αγρότες από την Κρήτη

Οι αγρότες από την Κρήτη θα συναντηθούν στην Αθήνα με αγρότες από την Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία. Το παναγροτικό συλλαλητήριο είναι προγραμματισμένο για τις 12:00 το μεσημέρι, μπροστά από τη Βουλή.
Περίπου 1.000 αγρότες από την Κρήτη κατέφτασαν τις πρώρες πρωινές ώρες της Παρασκευής στον Πειραιά, προκείμενου να συμμετάσχουν στο παναγροτικό συλλαλητήριο που θα λάβει χώρα έξω από τη Βουλή στις 12:00 το μεσημέρι.

Οι κρητικοί αγρότες ταξίδευσαν με δυο πλοία της γραμμής, από Ηράκλειο και από τα Χανιά.

Θα συναντηθούν στην Αθήνα με αγρότες από την Πελοπόννησο και τη Θεσσαλία, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ρυθμίσεις που αφορούν τα αγροτεμάχια στο νομοσχέδιο για την ακίνητη περιουσία.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.