Τα δέντρα και τα παγκάκια στο κέντρο της Αθήνας «ντύθηκαν» στα μάλλινα

Ένα εντυπωσιακό και συνάμα πολύχρωμο θέαμα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι κάτοικοι της Αθήνας στο κέντρο της πρωτεύουσας.
Οι νεραντζιές και τα παγκάκια έξω από το κτίριο της Παλαιάς Βουλής έχουν «ντυθεί» στα μάλλινα. Την ίδια εντυπωσιακή εικόνα παρουσιάζουν και οι στάσεις των λεωφορείων κατά μήκος της Σταδίου.

Πρόκειται για μια εικαστική δράση που φέρει το όνομα «Yarn Bombing» και που μπορεί να τη συναντήσει κανείς σε όλα τα μέρη του κόσμου. Το δρώμενο, το οποίο συμπίπτει με την πρώτη ημέρα του χειμώνα, δηλαδή τη χθεσινή, γίνεται στη χώρα μας με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων.
Οι πολύχρωμες εικόνες έρχονται να δώσουν μία όμορφη πινελιά στη μουντή καθημερινότητα που βιώνουν σήμερα οι Έλληνες, λόγω της οικονομικής κρίσης.
πηγή

Πηγή φωτογραφιών: Eurokinissi
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.