Αυτός είναι ο αυτόματος εξαγωγέας σπέρματος (video)

Το συγκεκριμένο μηχάνημα έκανε την εμφάνιση του στην Κίνα και συγκεκριμένα στο «Νοσοκομείο του Λαού» στην πόλη Nanjing, της επαρχίας JiangSu.
 Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί σαν ένας αυτόματος εξαγωγέας σπέρματος. 
Ουσιαστικά κάνει εκείνο την δουλειά που θα έκανε ένας άνδρας μόνος του προκειμένου να φτάσει σε οργασμό και να παράξει σπέρμα.
Ξεχάστε τα χέρια και τα λιπαντικά.
Το μηχάνημα αυνανίζει τον δωρητή σπέρματος. Λειτουργεί σαν μια εξελιγμένη ηλεκτρική σκούπα, με τη διαφορά ότι ρουφάει το σπέρμα και όχι σκουπίδια. Ο Άνδρας στέκεται μπροστά στο μηχάνημα. Δεν έχει σημασία εάν είναι ψηλός ή κοντός. Το μηχάνημα προσαρμόζεται καθ ύψος. Τα γεννητικά όργανα του δωρητή μπαίνουν σε μια τρύπα. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία, εκείνος ρυθμίζει την απαραίτητη θερμοκρασία που θέλει να υπάρχει μέσα στην τρύπα.
Τοποθετεί λοιπόν το πέος του και όλα τα άλλα τα κάνει το μηχάνημα. Όπως τα μηχανήματα που φτιάχνουν αυτόματα, καφέ, έτσι και εκείνο ρίχνει τα απαραίτητα λιπαντικά στο όργανο του άνδρα, και αρχίζει τις μαλάξεις με μια ειδική συσκευή. Ο άνδρας μπορεί να ρυθμίσει τη συχνότητα των μαλάξεων που επιθυμεί. Από αργές μέχρι εξαιρετικά γρήγορες, ανάλογα τα γούστα του. Λίγο πριν τον οργασμό, ο δωρητής πατάει ένα κόκκινο κουμπί και στο εσωτερικό εμφανίζεται ένας αποστειρωμένος σωλήνας που θα συλλέξει το σπέρμα.
Το όνομα καθώς και η ημερομηνία και η ώρα του δωρητή αναγράφονται αυτόματα στον σωλήνα από το μηχάνημα. Ο δωρητής δεν έχει παρά να ανοίξει το πορτάκι και να πάρει τον σφραγισμένο του σωλήνα, σαν να παίρνει ένα μπουκάλι νερό από τα μηχανήματα στο δρόμο.
Και εάν αναρωτιέστε τι γίνεται σε περίπτωση που ο άνδρας δεν μπορεί να συγκεντρωθεί και παρά τις μαλάξεις , δεν έχει αποτέλεσμα, όπως θα δείτε στο βίντεο, υπάρχει οθόνη στο πάνω μέρος του μηχανήματος η οποία προβάλλει ταινίες σεξ για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα
Δείτε το βίντεο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.