Πρίν λίγο: Νέα τραγική αυτοκτονία αυτή τη φόρα στο σταθμό του Μετρό στην Ακρόπολη

Ένα απίστευτο θρίλερ εκτυλίχθηκε στο σταθμό του Μετρό στην Ακρόπολη, όταν ένας άντρας έπεσε στις ράγες, με αποτέλεσμα σύμφωνα με πληροφορίες να τον χτυπήσει διερχόμενος συρμός.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και τα δρομολόγια από και προς τον σταθμό του Μετρό στην Ακρόπολη σταμάτησαν. 

Έσπευσαν στο σημείο τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να τον απεγκλωβίσουν, με τους διασώστες να προσπαθούν να του μιλήσουν, αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν.

Μετά από αρκετή ώρα, οι άντρες της Πυροσβεστικής βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, όταν αντίκρισαν έναν άντρα ηλικίας 60 με 65 ετών να είναι διαμελισμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας ο συγκεκριμένος άντρας είχε αποφασίσει να αυτοκτονήσει και περιμένει στην αποβάθρα. Μόλις είδε τον συρμό να πλησιάζει, πήδηξε μπροστά στον συρμό, με αποτέλεσμα το τρένο να τον χτυπήσει και να τον διαμελίσει.


Μόλις απεγκλώβισαν τη σορό του άντρα, αγνώστων λοιπών στοιχείων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.  

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.