Έπεσε η αυλαία στα Νεοπαλλήνεια του 2017- Ανοίγουν οι εξελίξεις στις Δημοτικές παρατάξεις.

Έπεσε χθες η αυλαία στα Νεοπαλλήνεια του 2017 . Πρόκειται για την ετήσια γιορτή που διοργανώνονται για 38η χρονιά και αποτελούν το ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.


Η τρίτη ημέρα (Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου) περιελάμβανε λαϊκό – παραδοσιακό γλέντι με τον Ματθαίο Γιαννούλη και την ορχήστρα του, αλλά και παραδοσιακούς χορούς από την επίλεκτη χορευτική ομάδα του Δήμου Παλλήνης.

Στο παραδοσιακό γλέντι παραβρέθηκαν συντεταγμένα οι δημοτικές ομάδες του νυν Δημάρχου Παλλήνης κ. Αθ. Ζούτσου και η ομάδα της μείζονος αντιπολίτευσης του κ. Παν.Μερτύρη. Παρόντες ήταν επίσης ο κ. Αν.Μπουντουβάς επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης αλλά και  ο πρώην Δήμαρχος Παλλήνης κ. Σπ. Κωνσταντάς. 
Η έκπληξη όμως ήταν η παρουσία της πρώην βουλευτού Ραχήλ Μακρή, κατοίκου του Δήμου Παλλήνης στη δημοτική ενότητα Γέρακα επί εικοσαετίας. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Pressing News η κυρία Μακρή είναι ένα από τα ηχηρά ονόματα που πολλοί ενεργοί πολίτες αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι την προτείνουν για επικεφαλής της νέας Δημοκρατικής Δημοτικής Πατριωτικής ομάδας που ετοιμάζουν. 


Εμείς θα παρακολουθήσουμε από κοντά τις εξελίξεις και θα σας ενημερώνουμε ...  

foto: Hlias Pachis


                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.