Έδιωξαν από τη Νάξο τον τοπογράφο του ΤΑΙΠΕΔ

Την εντονότατη αντίδραση του δημάρχου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων προκάλεσε η επίσκεψη ιδιώτη τοπογράφου - Μηχανικού, ο οποίος κατ’ εντολή της Εταιρίας Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.) επισκέφθηκε, σήμερα, τη Νάξο, προκειμένου να τοπογραφήσει την δημόσια κοινόχρηστη έκταση, στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Προκοπίου, για τις χαρακτηρισμένες ως «καταπατημένες» εκτάσεις.
Εντονότατη ήταν και η αντίδραση του Προέδρου της Κοινότητας Αγίου Αρσενίου, αλλά και κατοίκων, που αντιλήφθηκαν την παρουσία του, εμποδίζοντας την διαδικασία.

Ο Τοπογράφος - Μηχανικός κλήθηκε στο γραφείο του δημάρχου όπου απαιτήθηκε να σταματήσει κάθε ενέργεια και να αποχωρήσει άμεσα. 

Η δημοτική αρχή και ο δήμαρχος Μανόλης Μαργαρίτης καθιστούν σαφές, ότι αντιτάσσονται σε κάθε ενέργεια κατά της δημόσιας περιουσίας από οποιονδήποτε και αν προέρχεται, ειδικά την περίοδο αυτή που συζητείται το θέμα της αξιοποίησης εκτάσεων από το ΤΑΙΠΕΔ.

«Ο τόπος μάς ανήκει και θα τον προστατεύσουμε με κάθε τρόπο. Εξάλλου, τις προσεχείς ημέρες, Επιτροπή του Δήμου, στην οποία συμμετέχουν επικεφαλής των Παρατάξεων, θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ» τονίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου Νάξου & Μικρών Κυκλάδων


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.