Τρέμουν στην ιδέα οτι θα πληρώσουν ακριβά το ξεπούλημα της χώρας και ασφάλησαν τα στελέχη του ΤΧΣ

"Με το ασφαλιστικό συμβόλαιο που εξασφάλισε το Ταμείο τα στελέχη του θα καλύπτονται έναντι αστικής ευθύνης από ενδεχόμενες αγωγές που εγείρει οποιοσδήποτε τρίτος για πράξεις που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά - Μέγιστο όριο κάλυψης έχουν οριστεί τα 50 εκατ. ευρώ"
“Χρυσό” ασφαλιστικό συμβόλαιο ύψους περίπου ενός εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια εξασφάλισε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για τα στελέχη του, με το οποίο θα καλύπτονται έναντι αστικής ευθύνης από ενδεχόμενες αγωγές που εγείρει οποιοσδήποτε τρίτος για πράξεις που μπορεί να προκαλέσουν ζημιά. Μέγιστο όριο κάλυψης έχουν οριστεί τα 50 εκατ. ευρώ.
Το θέμα έφεραν στη Βουλή με ερώτηση προς τον κ. Γκίκα Χαρδούβελη, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Π. Λαφαζάνης, Ε. Τσακαλώτος, Νάντια Βαλαβάνη, Δ. Γελαλής, Κ. Δερμιτζάκης, Μαρία Διακάκη, Ε. Διαμαντόπουλος και Αλ. Μεϊκόπουλος, οι οποίοι ζητούν να κατατεθεί το σχέδιο ασφαλιστικού συμβολαίου.

Η προκήρυξη  του διαγωνισμού για την ασφάλιση των υψηλόβαθμων μελών του ταμείου με ημερομηνία 11/6 αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΤΧΣ. 


Τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής είναι οι κκ Αναστασία Σακελλαρίου (δ/νουσα σύμβουλος), Γιώργος Κουτσός (αναπληρωτής δ/νων σύμβουλος), Αναστάσιος Γάγαλης (μέλος), του Γενικού Συμβουλίου οι κκ Χρήστος Σκλαβούνης (πρόεδρος),  Pierre Mariani (μη εκτελεστικό μέλος), Ιωάννης Ζαφειρίου (μη εκτελεστικό μέλος), Stephan Wilcke (μη εκτελεστικό μέλος), Wouter Devriendt (μη εκτελεστικό μέλος), Βασίλης Σπηλιωτόπουλος (μη εκτελεστικό μέλος, εκπρόσωπος της ΤτΕ), Αβραάμ Γούναρης (μη εκτελεστικό μέλος, εκπρόσωπος του ΥΠΟΙΚ).

Το ασφαλιστήριο είναι μονοετές με δυνατότητα ανανέωσης για άλλα δύο χρόνια  και ανέρχεται σε 300.000 ευρώ για το πρώτο έτος ασφάλισης, ενώ για κάθε νέο έτος το συμβόλαιο δεν θα υπερβαίνει το ασφάλιστρο του   προηγούμενου χρόνου πάνω από 10%. Ως ημερομηνία επιλογής του αναδόχου που θα αναλάβει το έργο έχει οριστεί η 28η Ιουλίου 2014.

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.