Άμεση και έγκαιρη ενημέρωση για τα Χημικά Πολέμου στη Θάλασσα της Μεσσογείου

Με τον τίτλο : "Όχι στα Χημικά του Πολέμου στη Θάλασσα της Μεσσογείου "

To ανοιχτό συντονιστικό Χανίων ενάντια στα χημικά του πολέμου  δημιούργησε μια ενημερωτική ιστοσελίδα με στόχο την άμεση και έγκαιρη των πολιτών από την πηγή των γεγονότων...  Στη σελίδα αναφέρουν:
http://destruction-of-chemical-weapons.blogspot.gr/
Το Aνοιχτό Συντονιστικό Χανίων ενάντια στα χημικά του πολέμου δημιουργήθηκε ύστερα από ανοιχτό κάλεσμα σε εκδήλωση ενημέρωσης στο ΤΕΕ Χανίων στις 20 Φεβρουαρίου σχετικά με το πείραμα της υδρόλυσης των χημικών όπλων από τη Συρία. Συμμετέχουν σε αυτό όλοι όσοι το επιθυμούν, είτε είναι εκπρόσωποι θεσμικών φορέων είτε κινήματα είτε μεμονωμένοι πολίτες, σε ισότιμη βάση σε αυτόν τον πολύπλευρο αγώνα.
Ως μέλος επίσης του Παγκρήτιου Συντονιστικού συναποφασίζει και ενημερώνει μαζί με τα υπόλοιπα συντονιστικά της Κρήτης σε κοινές δράσεις.
e-mail επικοινωνίας:
syntonistiko.chania@gmail.com

Για αμεσότερη επαφή με την ομάδα επικοινωνίας:
Αντώνης Σκαμνάκης, τηλ: 6974020875

Για να ενισχύσετε οικονομικά τις δράσεις μας:

Σήφης Χιωτάκης, τηλ: 6977572660     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.