Ε.ΠΑ.Μ.: Αποκριάτικο γλέντι στην Αρτέμιδα το Σάββατο 16 Μάρτη


Ο πυρήνας του Ε.ΠΑ.Μ. Αρτέμιδας - Σπάτων , Ραφήνας - Πικερμίου, σας προσκαλεί στο αποκριάτικο γλέντι  που διοργανώνει το  Σάββατο στις 16 Μάρτη  στην αίθουσα του φιλανθρωπικού συλλόγου "ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΡΑΥΡΩΝΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ" που βρίσκεται στη Λεωφ. Βραυρώνος 8η στάση κάτω από το Β΄ Κ.Α.Π.Η. Αρτέμιδας.

Απαντάμε αντιδρώντας στην κατάθλιψη και την κατήφεια που προσφέρει απλόχερα στον ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ η ξενόδουλη κυβέρνηση και τ’ αφεντικά της, και γλεντάμε σαν ΕΛΛΗΝΕΣ προσφέροντας ο καθένας μας ο,τι τρόφιμο μπορεί, για τη σίτιση συνανθρώπων μας που φροντίζει ο φιλανθρωπικός σύλλογος "ΦΙΛΟΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΒΡΑΥΡΩΝΙΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ".

Σας περιμένουμε όλους...!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.