Μια εκδήλωση που τολμά να ενημερώσει για το φλέγον θέμα της ασφάλισης στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ)

Δείτε τη πρόσκληση που ακολουθεί και διαδώστε τη !!! 
Είναι μια εκδήλωση που τολμάει να προσεγγίσει νομικά και να ενημερώσει τους πολίτες του Ιλίου για το φλέγον θέμα της ασφάλισης των επαγγελματιών στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ) φωτίζοντας ταυτόχρονα και τις  άγνωστες πτυχές του. 
Οι διοργανωτές  σημειώνουν με νόημα ότι έχουν προσκληθεί να παρεβρεθουν πολιτικοί και Δημοτικοί φορείς της πόλης τους ελπίζοντας ότι τελικά θα παραβρεθούν, ενώ τονίζουν ταυτόχρονα ότι το θέμα είναι  υπερκομματικό και αφορά όλη την τοπική κοινωνία.       Εμείς σημειώνουμε ότι τέτοιου είδους εκδηλώσεις σπανίζουν αφού τα κόμματα εξουσίας τις αποφεύγουν ''όπως ο διάβολος το λιβάνι.''      

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ



Φίλες και φίλοι,


Τη Δευτέρα 14 Ιουλίου και ώρα 20.00, διοργανώνουμε εκδήλωση, στην Κεντρική πλατεία του Ιλίου (πλατεία Γεννηματά) με στόχο την έκθεση των πραγματικών προβλημάτων που μαστίζουν τον τόσο ευαίσθητο κλάδο του εμπορίου και της μικρομεσαίας επιχείρησης και ιδιαίτερα το φλέγον θέμα της ασφάλισης των επαγγελματιών στον ΟΑΕΕ (ΤΕΒΕ).
Οι Ευαγγελία Χαραλάμπους και Γιάννης Μυταλλούλης, μέλη της Νομικής επιτροπής Ε.ΠΑ.Μ, συμμετέχοντας στην εκδήλωση, θα ενημερώσουν όλους για το ρόλο του Κέντρου Είσπραξης Ασφαλιστικών Εισφορών (Κ.Ε.Α.Ο) και τις άμεσες επιπτώσεις, για την πρόσφατη τροπολογία της κυβέρνησης που αποσκοπεί στο να ρυθμίσει την ιατροφαρμακευτική κάλυψη των ανασφάλιστων και θα προσπαθήσουν να απαντήσουν στα ερωτήματα των παρευρισκομένων και να ενημερώσουν όλους για τα δικαιώματά μας.

Επειδή τα σημάδια της συνεχιζόμενης μνημονιακής πολιτικής δείχνουν ότι έπονται μαύρες ημέρες που αφορούν όλους και δεν είναι δυνατόν να επιλυθούν από τον καθένα χωριστά, είναι αδήριτη ανάγκη, η από κοινού αντιμετώπιση των, παραμερίζοντας ο καθένας τις όποιες κομματικές προτιμήσεις ή ιδιαιτερότητες, με μοναδικό σκοπό τη επιβίωση μας.

ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκπρόσωπος του συλλόγου ασφαλισμένων/ανασφάλιστων ΟΑΕΕ Αττικής
Ευελπιστούμε στην συμμετοχή, κατόπιν καλέσματος, όλων των πολιτικών φορέων, συλλόγων και συλλογικοτήτων της περιοχής μας, διότι το θέμα είναι υπερκομματικό και αφορά όλη την τοπική κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.