Ραντεβού έχουν την Τετάρτη ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ για τους νέους όρους δόμησης στον αιγιαλό

Στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, με θέμα τους νέους όρους δόμησης στον αιγιαλό, πρόκειται να παρευρεθούν δύο εκπρόσωποι της Δημοκρατικής Αριστεράς, επισημοποιώντας έτσι το «φλερτ» με την Κουμουνδούρου.
Στην κατεύθυνση αυτή, η Αγίου Κωνσταντίνου ανακοίνωσε χθες τα πρόσωπα που θα εκπροσωπήσουν το κόμμα στις σχετικές διαβουλεύσεις (Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Δημήτρης Αναγνωστάκης και Στέφανος Μανίκας), ενώ παράλληλα αποφάσισε να λάβει μέρος με δύο αντιπροσώπους στο κάλεσμα για συζήτηση και συντονισμό δράσης που απηύθυνε ο ΣΥΡΙΖΑ για την προστασία των αιγιαλών. Συγκεκριμένα, θα παραστούν και θα μιλήσουν οι Θράσος Φωτεινός ως υπεύθυνος Οικολογίας και Περιβάλλοντος και πιθανότατα η βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Νίκη Φούντα.

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης απαντώντας σε ερώτηση για το εάν μπορεί να υπάρξει συνεργασία με τη ΔΗΜΑΡ τόνισε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά»: «Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε και τη ΔΗΜΑΡ σύμφωνα με τις δικές τους επεξεργασίες και τη δική τους διακριτή πολιτική παρουσία και οντότητα». «Το κάλεσμα που έχουμε κάνει προφανώς αφορά και τη ΔΗΜΑΡ», πρόσθεσε.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.