Παραιτήθηκε ακόμα ένα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ

Ακόμα ένα μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, ο Γεράσιμος Γεωργάτος, παραιτήθηκε πριν από λίγο με μια σκληρή επιστολή που απέστειλε στον Γραμματέα του κόμματος Θανάση Θεοχαρόπουλο. 
Στην επιστολή του ο κ. Γεωργάτος αναφέρει ότι
«Η διαγραφή του Γρηγόρη Ψαριανού από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΔΗΜΑΡ, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η ΔΗ.ΜΑΡ έχει προσεγγίσει τις εσχατιές της αναξιοπιστίας και της αναξιοπρέπειας. Από τη στιγμή που αποχώρησε από την τρικομματική κυβέρνηση μέχρι σήμερα, με κύρια ευθύνη της ηγεσίας της, την χαρακτηρίζουν η απουσία σταθερού στρατηγικού προσανατολισμού, οι τυχοδιωκτικοί τακτικοί ελιγμοί, η υποκριτική προσήλωση σε μεταρρυθμίσεις και η επίφαση εσωκομματικής δημοκρατίας».
Στην επιστολή του καταλήγει ότι «Η χώρα χρειάζεται ευρύτατη ανανέωση του πολιτικού σκηνικού και του πολιτικού προσωπικού από δυνάμεις που είναι διατεθειμένες να συγκρουστούν ουσιαστικά και όχι μόνο διακηρυκτικά με τις κατεστημένες συντεχνιακές δομές και νοοτροπίες προωθώντας μεταρρυθμίσεις που θα την μεταμορφώσουν επιτέλους σε σύγχρονο ευρωπαϊκό κράτος. Τέτοιες δυνάμεις θα επιδιώξω να στηρίξω αποχωρώντας από την ΔΗΜΑΡ, όπως μου επιβάλλουν η πολιτική και προσωπική μου αξιοπρέπεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.