Μετά την παραίτηση της ΜΙΚΑ ΙΑΤΡΙΔΗ ακολουθησαν και τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής των ΑΝΕΛ Δωδεκανήσου

Μέσω δελτίου Τύπου που εξέδωσαν ενημέρωσαν τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής Δωδεκανήσου την ηγεσία του κόμματος των ΑΝΕΛ, ότι παραιτούνται από το κόμμα...!
Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους ο λόγος είναι η κακή επικοινωνία που έχουν με την ηγεσία του κόμματος, καθώς ενημερώθηκαν από τα ΜΜΕ για την περιοδεία του Εκπροσώπου των ΑΝΕΛ, Τέρενς Κουίκ στη Ρόδο, χωρίς τα μέλη να έχουν καμία ενημέρωση.
Σημειώνουν ότι είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει και εκτιμούν ότι η αδιάφορη στάση της ηγεσίας του κόμματος απέναντί τους, είναι ένας λόγος για να παραιτηθούν από τα όργανα του κόμματος.


Η ανακοίνωση έχει ως εξής:«Για δεύτερη φορά εντός μερικών εβδομάδων πραγματοποιείται μία περιοδεία του Εκπροσώπου των ΑΝΕΛ κ. Τέρενς Κουίκ στη Ρόδο χωρίς καμία ενημέρωση της Συντονιστικής Επιτροπής. 

Την πρώτη φορά είχαμε διαμαρτυρηθεί εγγράφως για το θέμα, σημειώνοντας σας πως 'αν είχατε πρόβλημα με κάποιο μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής θα έπρεπε να το έχετε θέσει υπόψη της ίδιας και να είχε διευθετηθεί πριν την πραγματοποίηση της περιοδείας” και τονίζοντας πως “το να ενημερώνονται τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής από τα ΜΜΕ για την επίσκεψη του Εκπροσώπου των ΑΝΕΛ είναι εξωφρενικό και αποτελεί αντιμετώπιση εχθρική και διχαστική”.

Τότε, είχαμε ζητήσει από την πλευρά σας μία εσωκομματική 'έγγραφη εξήγηση και απολογία' ώστε το θέμα να θεωρηθεί λήξαν και σας καλέσαμε να προχωρήσετε σε μία πρωτοβουλία συνοχής και να μην αφήσετε να συνεχιστεί, οδηγώντας σε ρήξη”.
Η απάντηση σας δεν ήρθε ποτέ παρά μόνο έμμεσα με το να μας αγνοήσετε παντελώς και να χρειαστεί να πληροφορηθούμε από τα ΜΜΕ για τη νέα περιοδεία του κ. Κουίκ στην περιοχή μας.


Αδυνατούμε να αντιληφθούμε για ποιο λόγο λειτουργείτε με έναν τόσο βλαπτικό για το κόμμα τρόπο και για πρώτη φορά νιώθουμε ότι μπορούμε να κατανοήσουμε τα στελέχη και τους πολιτευτές που αποχώρησαν το τελευταίο διάστημα από τους ΑΝΕΛ. Τελικά, δεν είναι αυτά που αποχωρούν αλλά η ηγεσία του κόμματος που τα εγκαταλείπει με την ακατανόητη και απαράδεκτη συμπεριφορά της.


Θεωρούμε λυπηρό που επιλέξατε η 'επικοινωνία' σας μαζί μας γίνεται μέσω των ΜΜΕ. Ας είναι. Μέσω των ΜΜΕ, λοιπόν, σας ενημερώνουμε με τη σειρά σας πως το μήνυμα που μας στείλατε δυο φορές, ελήφθη: όπως πολλοί άλλοι έτσι και εμείς είμαστε, ξαφνικά, ανεπιθύμητοι από την ηγεσία του κόμματος.


Δεν απομένει παρά να ενημερωθείτε για την παραίτηση μας ...».

πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.