Αναστολή των κινητοποιήσεων των εργαζόμενων του ΟΑΣΘ

Οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ πριν από λίγο ανακοίνωσαν την αναστολή των κινητοποιήσεων.
Με λιτή ανακοίνωση αναφέρουν ότι από αύριο, 15 Ιουλίου, τα λεωφορεία του Οργανισμού θα βρίσκονται στη διάθεση των πολιτών από τους οποίους ζητούν συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν οι κινητοποιήσεις.

Όπως αναφέρουν η απόφαση τους να προχωρήσουν στην επίσχεση εργασίας ήταν η αποτροπή διάλυσης του ΟΑΣΘ.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων, Δημήτρης Τσερμενίδης, έχει δηλώσει πως οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι 45 μέρες, ενώ το ελληνικό δημόσιο χρωστά περίπου 130 εκ. ευρώ στον Οργανισμό από το 2010 μέχρι το 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.