Έξαλλη η κοινωνία της Ρόδου με τον Βαρβιτσίωτη. Αιτία τα κέντρα λαθρομεταναστών σε Ρόδο και Δωδεκάνησα.

Ο γνωστός σε όλους τους Δωδεκανήσιους για την επιμονή και το πείσμα του,υπουργός εμπορικής ναυτιλίας Βαρβιτσίωτης,βάλθηκε να υποβάθμιση τα Δωδεκάνησα,  ποιό πολύ  όμως βάλθηκε να καταστρέψει το νησί μας την Ρόδο !!θέλει με το ζόρι να μας υποβάθμιση το τουριστικό προϊόν!!
Βλέπει πως ο δήμαρχος με το δημοτικό συμβούλιο αντιτίθενται σε οποιοδήποτε 
μορφή κέντρων υποδοχής λαθρομεταναστών,βλέπει πως κανένας Ροδιος η Ρόδια συμφωνεί με την δημιουργία Κ.Υ.Λ, εκτός "αλληλέγγυων" του αριστερού χώρου τύπου Δημητρίου Γάκη, και αυτός εκεί!!



Σήμερα ήρθε στην Ρόδο μαζί με την παρέα των υποχείριων του,συγκάλεσε όποιους τοπικούς μαϊντανούς ήθελε και έθεσε τα σχέδια του{τους}και ποιά είναι αυτά ?δήθεν προσωρινό χώρο για δύο τρείς μέρες για τους λαθρομετανάστες,και που έγινε η συγκέντρωση της ομιλίας? καλά καταλάβατε ,,,στο εμπορικό επιμελητήριο!!στους δικούς του ανθρώπους!γιατί η συζήτηση έγινε στο Ε.Ε.Δ και γιατί δεν κάλεσε για παράδειγμα την Τσαμπίκα Ιατρίδη?δεν ήθελε αντιπαραθέσεις? είναι αλήθεια πως ο Φώτης Χατζηδιάκος αποχώρισε απο την συζήτηση? γιατί διαφώνησε με τα σχέδια τους?είναι αλήθεια πως ο Βαρβιτσίωτης βρήκε της πλάτες του Χατζημάρκου? που προσφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες να αναλάβει η περιφέρεια την εύρεση του χώρου? και τα στέγαστρα? ευχόμαστε να είναι ράδιο αρβύλα ,,,

K. Χατζημάρκο το  ξέραμε πως είσαι υποχείριο της Νέας Δημοκρατίας δεν περιμέναμε να σε ανεβάσουμε στην περιφέρεια Σύρου για να κάνεις τα τερτίπια των κολλητών του κόμματος!!πρόσεχε γιατί όπως σας ανεβάσαμε έτσι θα σας ρίξουμε!!!

Η μόνη που διαφωνεί δημόσια τουλάχιστον είναι η Τ.Ιατρίδη,σήμερα στο ΤΒ κόσμος δήλωσε δημόσια την αντίθεση της σε οποιαδήποτε μορφής κέντρα λαθρομεταναστών στην Ρόδο και τα Δωδεκάνησα.
Ακούστε τι δήλωσε στο κόσμοςτβ fm12 ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Επίσης έγκυρη πληροφορία  αναφέρει πως ο τέως δήμαρχος Ρόδου Χ.Χατζηευθυμίου βρίσκετε σε τηλεφωνική επικοινωνία με συγγενικό πρόσωπο του Βαρβιτσίωτη.Ο κΧ.Χατζηευθυμίου  είναι κατά' στα σχέδια για δημιουργία Κ.Υ.Λ στο νησί μας,και προσπαθεί με τα δικά του όπλα εκεί που μπορεί!!

Σύμφωνα με ατράνταχτη πηγή ο Βαρβιτσιώτης έδωσε 7 μέρες προθεσμία στους τοπικούς να βρουν χώρο!!Ροδιακέ λαέ οργανώσου, εδώ είναι ο τόπος μας και κάποιοι θέλουν να τον καταστρέψουν!!
Για πρώτη  φάση πρέπει να οργανωθεί άμεσα συγκέντρωση διαμαρτυρίας!!
Σε καμία περίπτωση δεν θα περάσουν τα σχέδια τους !!
Είμαστε εδώ,είμαστε ενωμένοι,και έτοιμοι να προασπίσουμε το τόπο μας.
Ίδη συγκλήθηκε επιτροπή αγώνα!!
 Θα σας ενημερώνουμε ανελλιπώς

ΠΗΓΗ http://eleusisdiagoridon.blogspot.gr/2014/07/7.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.