Βόλος: Υπάλληλος καφετέριας έγινε θέμα συζήτησης σε όλη την πόλη για την τιμιότητά του

Το τέλος μιας κατά τα άλλα συνηθισμένης μέρας έκρυβε εκπλήξεις για τον υπάλληλο, πρωταγωνιστή της υπόθεσης φωτεινό παράδειγμα τιμιότητας αποτελεί ένας 21χρονος Βολιώτης, που βρήκε πριν από λίγες ημέρες πεταμένα σε δρόμο δίπλα σε κάδο απορριμμάτων 900 ευρώ και μια ταυτότητα.

Συγκεκριμένα ο 21χρονος εργάζεται σε καφετέρια,  επί της οδού Δημητριάδος με Τοπάλη και τελειώνοντας τη βάρδια του πήγε να πετάξει σκουπίδια του απέναντι από το κατάστημα σε κάδους απορριμμάτων που βρίσκονται στον απέναντι δρόμο.

Ωστόσο μόλις ο νεαρός πέταξε τα σκουπίδια, διαπίστωσε έκπληκτος, ότι δίπλα από τους κάδους σκουπιδιών βρίσκονταν μια δεσμίδα χρημάτων και μια ταυτότητα. Ο 21χρονος επιστρέφοντας στο κατάστημα και χωρίς να σκεφτεί ούτε δευτερόλεπτο να κρατήσει τα χρήματα, αναζήτησε το πρόσωπο της ταυτότητας, εντοπίζοντας το τηλέφωνό του και ενημερώνοντας τον άτυχο- τυχερό Βολιώτη ότι βρήκε τα χρήματά του.

Σύμφωνα με τον ''Ταχυδρόμο'' ο Βολιώτης που έχασε τα 900 ευρώ δεν πίστευε στην τύχη του όταν άκουγε τον νεαρό από τη γραμμή του τηλεφώνου να του ανακοινώνει ότι είχε βρει τα χρήματά του και να του ζητάει να συναντηθούν για να του τα επιστρέψει.

Ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης, ο Βολιώτης που έχασε τα χρήματα επιβράβευσε τον νεαρό με ένα μικρό χρηματικό ποσό, ενώ παράλληλα ο υπεύθυνος της καφετέριας έδωσε στον υπάλληλο ένα χρηματικό bonus για την πράξη που έκανε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.