Δες το πλυντήριο που σε γυμνάζει και πλένει "δωρεάν" τα ρούχα σου

O σχεδιαστής Si Hyeong Ryu είχε μια φαεινή ιδέα. Να δημιουργήσει έναν πρωτοποριακό διάδρομο γυμναστικής όπου όσο ο αθλητής τρέχει μπορεί ταυτόχρονα να πλένει και τα ρούχα του! Απίστευτο κι όμως αληθινό! 

Με έμπνευση από τις ρόδες των χάμστερ δημιούργησε ένα καινοτόμο όργανο γυμναστικής ή ένα πρωτότυπο πλυντήριο εν ονόματι The Wheel, όπου οι δρομείς χρησιμοποιούν την κινητική τους ενέργεια για να πλένουν τα ρούχα τους.
Ο διάδρομος έχει σχήμα δακτυλίου στο εσωτερικό του οποίου τοποθετούνται τα βρόμικα ρούχα, το απορρυπαντικό και το νερό. Όταν ο αθλητής τρέχει, η κίνηση γυρίζει το δοχείο, αναδεύοντας τα ρούχα!
«Ο συνδυασμός άσκησης και καθαριότητας είναι το ατού της συσκευής και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο από επαγγελματία αθλητή ή άτομο που γυμνάζεται αλλά ακόμα και από ένα παιδί ή ηλικιωμένο», αναφέρει ο σχεδιαστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.