Λίγο έλειψε να πιαστούν... ράσο με ράσο δύο Ιερείς μέσα σε καφετέρια στην Πάτρα

«Στα μαχαίρια» δύο ιερείς της Πάτρας, πόσο μάλλον μετά τον άγριο καβγά τους μπροστά στα μάτια έκπληκτων περαστικών και θαμώνων της καφετέριας «Πατρινό» που βρίσκεται απέναντι από τον Ιερό Ναό του Πολιούχου Αγίου Ανδρέου Πρωταγωνιστές της «σύρραξης» (η οποία περιορίστηκε σε λεκτικές αναφορές) ήταν ιερέας με το ψευδώνυμο «Βέγγος» και ένας άλλος ιερωμένος ο π. Χαράλαμπος

Οι θαμώνες έμειναν έκπληκτοι βλέποντας τον παπά Βέγγο και τον παπά Χαράλαμπο να τσακώνονται μεγαλοφώνως, να μην τους απασχολεί ο περίγυρος, να μην σταματούν ακόμη και όταν αντελήφθησαν πως... άπαντες παρακολουθούσαν τον καβγά.


Αυτόπτης μάρτυρας ανέφεραν στο dete.gr πως κάποιοι που έπιναν αμέριμνοι τον καφέ τους πίστεψαν πως... θα γίνουν μάρτυρες βίαιου επεισοδίου αφού οι ιερείς... λίγο έλειψε να πιαστούν... ράσο με ράσο, ευτυχώς όμως επικράτησε η ψυχραιμία και αφού... αναστατώθηκε η περιοχή από τις φωνές τους, ηρέμησαν, και ο καθένας... πήρε τον δρόμο του.

Πάντως οι θαμώνες δεν κατάφεραν να αντιληφθούν ποιος ήταν ο λόγος του άγριου τσακωμού, αφού οι δύο ιερωμένοι δεν ανήκουν στην ίδια εκκλησία και δεν είχαν κάποιον θρησκευτικό λόγο που έχει σχέση με τα καθήκοντά τους για... να «αρπαχτούν»!


 Όπως ήταν πάντως φυσικό το γεγονός σχολιάστηκε ευρέως και δεν γνωρίζουμε αν έχει ήδη φθάσει και στα αυτιά του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου.
πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.