Απόψε η ομιλία του Σαμαρά στο Economist

Στο συνέδριο του Economist, με θέμα «The big rethink for Europe, the big turning point for Greece», που διεξάγεται σε ξενοδοχείο στο Καβούρι, θα μιλήσει στις 20:30, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σε χθεσινοβραδινή, εξάλλου, σύσκεψη, υπό τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, εξετάσθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων ρευστότητας για νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, ο υπουργός Οικονομικών, Γκίκας Χαρδούβελης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας και εκπρόσωποι των τεσσάρων συστημικών τραπεζών, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.