"Η Eurobank άδειασε αυθαίρετα λογαριασμό που διατηρούσα στο Ταχ. Ταμιευτήριο..."

Αναγνώστης καταγγέλλει: "Η Eurobank άδειασε τον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο", σας ενημερώνω για την απαράδεκτη στάση της Eurobank Ergasias...

Στις 11/07/2014 υπέβαλα γραπτό αίτημα στο κατάστημα των Άνω Λιοσίων της Eurobank Ergasias με το οποίο:


A. Καλούσα την Eurobank Ergasias να μου επιστρέψει το ποσό των 11.073,90€ που αφαίρεσε αυθαίρετα στις 19/06/2014 από τραπεζικό λογαριασμό που διατηρούσα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την μερική αποπληρωμή καταναλωτικού δανείου που είχε χορηγηθεί από την Eurobank Ergasias και στο οποίο ήμουν εγγυητής.
Β. Να μου χορηγήσει αντίγραφο της δανειακής συμβάσεως του καταναλωτικού δανείου στο οποίο ήμουν εγγυητής.
Γ. Να μου χορηγήσει αντίγραφο του ανοίγματος του λογαριασμού που διατηρούσα στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.
Δ. Να μου χορηγήσει αποδεικτικό της έγγραφης ενημέρωσής που θα έπρεπε να μου έχει κοινοποιηθεί με δικαστικό επιμελητή για την καταγγελία του καταναλωτικού δανείου.


Ενώ έχουν περάσει 11 μέρες από τη στιγμή που υπέβαλα την αίτηση, δεν έχω λάβει καμία απάντηση από την Eurobank Ergasias, και δεν μου έχει δοθεί κανένα από τα έγγραφα τα οποία η τράπεζα όφειλε να μου χορηγήσει.


H πράξη αυτή της Eurobank Ergasias είχε σαν αποτέλεσμα να μην μπορώ να καλύψω επείγουσες τρέχουσες οικονομικές ανάγκες της οικογένειας μου, και να επιβαρυνθεί η υγεία μέλους της το οποίο αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Αναγνώστης

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.