Ντύθηκε στη κυριολεξία στα στρατιωτικά ο Γραμματέας του σωματείου της ΔΕΗ "Σπάρτακος" (FOTO)

Έβαλε τα στρατιωτικά του ο Γραμματέας του σωματείου Σπάρτακος, Αθανάσιος Μάστορας, στην είδηση της επιστράτευσης των εργαζομένων της ΔΕΗ από την κυβέρνηση. Με αυτό το χιουμοριστικό τρόπο επέλεξε να απαντήσει στην απόφαση της κυβέρνησης να αποστείλει η κυβέρνηση φύλλα πορείας στους εργαζομένους της ΔΕΗ, παραθέτοντας – στο πρωσοπικό του προφίλ στο facebook – και το παρακάτω σχόλιο
Έφεδρος Ανθ/λγος (ΠΖ)
ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ευπειθώς αναφέρω ! ! !


… είναι άλλο να πεθαίνεις για την Ελλάδα …
κι άλλο η Ελλάδα να σε πεθαίνει !!!
(Αααα και για να μην ξεχνιόμαστε, διεκδικώ και τα αναδρομικά για το επίδομα των ενστολων, παρόλο που η στολή … δεν με χωράει )
Τις στολές φύλαγε η ΜΑΝΑ μου στο μπαούλο με πολύ σεβασμό, ως κειμήλιο, και οντως ήρθε η ώρα μετά από 28 χρόνια να βγουν απ ‘ το μπαούλο !!!

http://www.kozan.gr/post/171342#sthash.rm29ApNH.dpuf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.