TSUNAMI party στο κτήμα Latania στην Παλλήνη

Ο Γιάννης Ντάλιος ξεκίνησε να ασχολείται με την διοργάνωση πάρτι με τους φίλους του για να μαζέψουν λεφτά για τις σπουδές τους. Είναι 23 χρονών και σπουδάζει Νομική στην Κύπρο και σκοπός του είναι στα πάρτι του ο κόσμος να διασκεδάσει με χαμηλές τιμές.

 Ήταν συνδιοργανωτής στο Open Partara το οποίο μάζεψε 2500 νεαρά άτομα και προκάλεσε συνωστισμό στη Μεσογείων. Την Πέμπτη 10 Ιουλίου διοργανώνει με τον Βασίλη Ρεσάικο και τον RG το TSUNAMI στο κτήμα Latania στην Παλλήνη και υπόσχεται μια αξέχαστη εμπειρία.

Πες μου για το TSUNAMI party που διοργανώνεις;Το πάρτι που διοργανώνω τώρα μαζί με τον Βασίλη Ρεσάικο και τον RG έχει τίτλο TSUNAMI και θα πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου στο κτήμα Latania στη Παλλήνη. 
Το πάρτι θα ανοίξει ο Dj Scoty με Hip Hop / Rnb, και στη συνέχεια θα μπει ο Εnter the Void me Deep / Tech House. Το main πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 12.00 με τον George Koveo και τον Pasquale, oι οποίοι θα παίξουν Electro House/Edm. Ενώ αργότερα θα παίξει ο Postriper Trap. Τέλος o Stam θα παίξει Dubstep / DnB, ενώ καθ” όλη τη διάρκεια του πάρτι ο Rg θα ξεσηκώνει το κόσμο με Hyping. 
Το show θα περιλαμβάνει Sexy Dancers, Fireworks, Bodyshots, Drink Games, Candy raining και άλλες πολλές εκπλήξεις. 
Ο στόχος μου για το TSUNAMI είναι να καθιερωθεί ως τρόπος διασκέδασης και να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα πάρτι. Ήδη έχουμε ξεκινήσει επαφές για το δεύτερο TSUNAMI το οποίο προβλέπεται για 10.000 άτομα με ένα show που θα αφήσει άφωνο το Ελληνικό κοινό. Δυστυχώς δε μπορώ να πω περισσότερα, coming soon…

Το TSUNAMI θα γίνει στο κτήμα Latania (200 μέτρα από τον προαστιακό Παλλήνης), στις 10 Ιουλίου στις 21:00.
Είσοδος 6 ευρώ+ποτό+σφηνάκι. Τιμές στο μπαρ 3 ευρώ το ποτό, 2 ευρώ η μπύρα, 1 ευρώ το σφηνάκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.