Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα!!! Άκουσε τον Γ. Κασιμάτη και διέδωσε το...(video)

Πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουνίου 2014 με πρωτοβουλία του Ε.ΠΑ.Μ. Γαλατσίου-Λαμπρινής η εκδήλωση με τίτλο «4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ — 4 ΧΡΟΝΙΑ ΣΙΩΠΗ» με την συμμετοχή τού έγκριτου Συνταγματολόγου Γ. Κασιμάτη.
Η εκδήλωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη με το κοινό να συμμετέχει και να μοιράζεται τις αγωνίες του για το δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει ο Έλληνας για να ανακτήσει την εθνική του κυριαρχία.


Η εμπειρία τού επί τιμή Προέδρου της Διεθνούς Ένωσης Συνταγματικού Δικαίου Γεωργίου Κασιμάτη, τον οδήγησε να ανακαλύψει πρώτος τις επαίσχυντες Δανειακές Συμβάσεις και να αποκαλύψει δημόσια το περιεχόμενό τους.
Αξίζει να τονιστεί, επίσης, ότι είναι ο πρώτος που τεκμηρίωσε επιστημονικά το συνταγματικό πραξικόπημα που συντελέστηκε, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει υπάρξει καμιά δημοσιευμένη αντίθετη επιστημονική μελέτη.

Μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη ήταν οι μόνοι που επισκέφτηκαν τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και προέβησαν σε διάβημα ενώπιόν του για την κατάλυση του πολιτεύματος, θέτοντάς τον προ των ευθυνών του.
Ο κος Κασιμάτης μετά την προβολή σχετικού video , αναφέρθηκε στην ομιλία του στο πως μπορούμε να ανακτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία και την Λαϊκή μας Κυριαρχία, ανατρέποντας το καθεστώς ξένης κατοχής και ακυρώνοντας τις επαίσχυντες δανειακές συμβάσεις που επέβαλαν στο λαό μας οι ξένοι επικυρίαρχοι με τη βοήθεια των ντόπιων δωσίλογων υποτακτικών τους. «Μόνο με την οργάνωση του λαού στα πρότυπα ενός σύγχρονου Ε.Α.Μ. και όχι μέσα από τα υπάρχοντα κόμματα μπορεί να έλθει η σωτηρία της Ελλάδος» τόνισε με έμφαση.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο εκδότης της εφημερίδας «Το Χωνί», Γ. Χριστοφορίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία που έχει ήδη αναλάβει η εφημερίδα της αντίστασης για την έναρξη διαλόγου των αντιμνημονιακών δυνάμεων της χώρας.
Ο διάλογος αυτός έχει ως στόχο τη συγκρότηση ενός ισχυρού αντιμνημονιακού μετώπου που με τη δύναμη του θα αποτελέσει ανάχωμα στα σχέδια των δανειστών και των εν Ελλάδι συνεργατών τους για την οριστική υποδούλωση της πατρίδας μας.

Tο Ε.ΠΑ.Μ. Γαλατσίου-Λαμπρινής ευχαριστεί όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία της εκδήλωσης και ιδιαίτερα τα τοπικά και διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης που κοινοποίησαν το γεγονός, την εφημερίδα «Το Χωνί», τους απλούς πολίτες και τα μέλη από τοπικές συλλογικότητες και πολιτιστικούς φορείς της πόλης μας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.