Την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Οινοποιείο Πέτρου»

Στην εκδήλωση αυτή που θα γίνει την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου στο ανοιχτό θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου «Οινοποιείο Πέτρου», θα προβληθούν αποσπάσματα από πορτογαλικές, ισπανικές και ελληνικές ταινίες μέσα από τα οποία θα παρουσιάζονται τα τρία μουσικά είδη των χωρών αυτών, τα οποία συνδέονται μεταξύ τους με παράλληλες κοινωνικές και πολιτισμικές διαδρομές. 

Το πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα είναι αφιερωμένο στο πορτογαλικό Φάντο, το δεύτερο στο ισπανικό Φλαμένκο και το τρίτο και τελευταίο στο ελληνικό Ρεμπέτικο. Μετά τις προβολές των κινηματογραφικών αποσπασμάτων από κάθε χώρα θα ακολουθεί και ζωντανό καλλιτεχνικό πρόγραμμα με ανάλογη μουσική, τραγούδι και χορό από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες.

Συντελεστές
Παρουσίαση
Δέσποινα Παπαδοπούλου

Μουσικό μέρος
FADO
Νίκος Μανηταράς – πορτογαλική κιθάρα
Κώστας Σπηλιόπουλος – κιθάρα
Κατερίνα Τσουλούφη – τραγούδι

ΦΛΑΜΕΝΚΟ
Sito Sanchez – κιθάρα φλαμένκο , τραγούδι
Αριστοτέλης Γιαννακούρος – κιθάρα φλαμένκο
Κατερίνα Βούλγαρη – χορός φλαμένκο

ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ
Ρεμπέτικη κομπανία «Φαρμακλήδες»
Κώστας Κοτζιάς – μπουζούκι, τραγούδι
Μιχάλης Δανιάς – βιολί
Γιώργος Μουμούρης – κιθάρα
Άννα Μουτάφογλου – κρουστά φωνητικά

Καλλιτεχνική επιμέλεια της εκδήλωσης
Αλέξης Τσάφας 

Επιμέλεια Video
Αλέξης Τσάφας 
Λίνα Δαμασκοπούλου - Eqvus Production

Σε περίπτωση κακών καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στον εσωτερικό χώρο του Οινοποιείου Πέτρου, στην αίθουσα προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.