Πάτρα: Σοβαρός ο τραυματισμός της ανασφάλιστης σχολικής τροχονόμου

Με τραύματα στο κεφάλι και το πόδι νοσηλεύεται μία 40χρονη, που παρασύρθηκε από ΙΧ ενώ εκτελούσε χρέη σχολικού τροχονόμου. Εργάζεται ανασφάλιστη, όπως και άλλα άτομα, σε προγράμματα του υπουργείου Παιδείας , τονίζει ο δήμος Πατρέων
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος οδηγός συνέχισε την πορεία του αλλά μετά από ελάχιστα λεπτά επέστρεψε στο σημείο, δηλώνοντας ότι δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη και τον ενημέρωσαν οι άλλοι οδηγοί.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε ο δήμος Πατρέων, τονίζοντας ότι τόσο η συγκεκριμένη γυναίκα όσο και άλλα άτομα που εργάζονται ως σχολικοί τροχονόμοι σε προγράμματα του υπουργείου Παιδείας, είναι ανασφάλιστα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
"Σήμερα το πρωί στο 54ο Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων έγινε σοβαρό ατύχημα όταν όχημα παρέσυρε σχολική τροχονόμο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της εργαζόμενης που εργάζεται ανασφάλιστη, όπως και οι άλλες σχολικές τροχονόμοι, σε προγράμματα του υπουργείου Παιδείας.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή για πάρα πολλά χρόνια ως παράταξη, πάλευε μαζί με τις εργαζόμενες ώστε αυτές να ασφαλιστούν. Με την ίδια συνέπεια λοιπόν απαιτεί και αγωνίζεται για την πλήρη ασφαλιστική κάλυψη όλων των εργαζομένων.
Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, επισκέφτηκε την εργαζόμενη στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου αυτή νοσηλεύεται και ενημερώθηκε για την πορεία της υγείας της". 
Πηγή: www.news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.