4 Νοεμβρίου: Σε κατάληψη όλα τα Δημαρχεία της χώρας

Σε συμβολική κατάληψη σε όλα τα Δημαρχεία της χώρας καλεί τα μέλη της η Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι. 

Εμείς σημειώνουμε ότι η δράση διαμαρτυρίας των εργαζομένων της Π.Ο.Ε-Ο.Τ.Α. συμπίπτει με την ημέρα έναρξης της 5ης Ελληνογερμανικής συνάντησης στο Βερολίνο με καλεσμένους πολλούς Έλληνες Δημάρχους και Περιφεριάρχες.
Περισσότερα ΕΔΩ.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.