Νίκος Καλογερόπουλος: Από το “Τρενοτεχνείο” στο "σπίτι" του Ηθοποιού

«Καταφύγιο» στο σπίτι του Ηθοποιού βρήκε ο Νίκος Καλογερόπουλος που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

«Πάντα ήθελα να βρω έναν χώρο να στεγαστώ. Μια ζωή «αμαρτωλός» καλόγερος και άστεγος ήμουν». 


Αυτό ήταν το μότο του ηθοποιού, ο οποίος είχε φτιάξε πριν τρία χρόνια ένα πολιτιστικό στέκι “Τρενοτεχνείο” στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κυπαρισσία. 

Δυστυχώς δεν πήγε καλά και πριν από λίγες μέρες χρειάστηκε να φιλοξενηθεί στο σπίτι του Ηθοποιού!

Νίκος Καλογερόπουλος ανέφερε: “Με φιλοξένησε η Άννα για λίγες μέρες μέχρι να βρω δικό μου σπίτι για να μείνω”, αλλά δεν αρνήθηκε πως πράγματι αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα: “Ξέρεις κανέναν Έλληνα να μην έχει οικονομικά προβλήματα; 

Το στέκι θα το κρατήσω μόνο για το καλοκαίρι, γιατί με έχει βάλει μέσα και χρωστάω της Μιχαλούς. Ήθελα βλέπεις να κάνω πολιτισμό στην πατρίδα μου”.!

Για την ακρίβεια, ο ηθοποιός δημιούργησε στον χώρο, όπου για πολλά χρόνια βρισκόταν ένα εγκαταλειμμένο μηχανουργείο του ΟΣΕ, ένα πρωτοποριακό στέκι πολιτιστικής έκφρασης, με υλικά από παλιά τρένα και σιδηροδρομικές γραμμές, που σκούριαζαν στην περιοχή. Ομως, με μεγάλη πίκρα λέει: «Η τοπική κοινωνία δεν ανταποκρίθηκε, προτίμησε να ζει στον ύπνο της...»


Παρ' όλα αυτά, ο Νίκος Καλογερόπουλος δεν το βάζει κάτω, γιατί μπορεί να έχασε μια μάχη, όχι όμως και τον πόλεμο. 

Στα μέσα Ιανουαρίου θα ανεβάσει στο Θέατρο Σταθμός το έργο «Ο κανένας και ο καθένας». Αναφέρεται σε δύο ανθρώπους, οι οποίοι ήταν νοικοκυραίοι, είχαν επιχειρήσεις και τώρα κοιμούνται στα σκουπίδια. 
Επίσης, ο ίδιος είπε στην «Εspresso»: «Ετοιμάζω ένα ντοκιμαντέρ, μια σειρά για την τηλεόραση και μια ταινία, για τα οποία θα σας μιλήσω σύντομα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.