Κούνεβα: To 2009 της παραχωρήσαν σπίτι, το 2016 έχει καταθέσεις πάνω από 340.000 euro

Διαβάστε παρακάτω πώς  μετέδιδαν τα ΜΜΕ  την αλληλεγγύη των υπουργών του ΠΑΣΟΚ  το Νοέμβριο του 2009 στην οικογένεια της Κωνσταντίνας Κούνεβα .... 
Σήμερα έχει προκαλέσει σάλο το πόθεν έσχες της που περιλαμβάνει πάνω από  340.000 euro σε διάφορες τράπεζες . Ενώ η ίδια η ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απαντάει   «οκτώ χρόνια ακριβώς μετά τη δολοφονική επίθεση εναντίον μου, τον Δεκέμβρη του 2008, για λόγους που η ελληνική κοινωνία γνωρίζει πολύ καλά, ορισμένα ΜΜΕ επιχειρούν να πείσουν την κοινή γνώμη ότι τα χρήματα που προσέφεραν χιλιάδες άνθρωποι για να κρατηθώ στη ζωή είναι προϊόν ύποπτου πλουτισμού»
Το παραχωρητήριο και τα κλειδιά ενός σπιτιού στα Πετράλωνα παρέδωσαν την Κυριακή ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος και ο πρόεδρος του ΟΕΚ Θωμάς Στάμου στη μητέρα της Κωνσταντίνας Κούνεβα, Έλενα Ντέτσεβα.
«Είναι ελάχιστες οι φορές που νιώθουμε χαρά και μία τέτοια στιγμή είναι η σημερινή. Πέρα από την παράδοση της συγκεκριμένης οικίας θέλω να ξέρει ο ελληνικός λαός ότι σε συνεργασία με τη ΓΣΕΕ και τον ΟΕΚ αντιληφθήκαμε, ότι όλη αυτή η πράξη χρειάζεται μία νομοθετική ρύθμιση για να διεκπεραιωθεί και να μην βασανίζει τους ανθρώπους μετά», δήλωσε ο κ. Λοβέρδος.
Ο υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε ότι συνεννοήθηκε με τον Γ. Παπακωνσταντίνου «στο σχέδιο νόμου για το επίδομα αλληλεγγύης να υπάρχει ρύθμιση, η οποία θα τακτοποιεί όλα τα ιδιοκτησιακά θέματα για να μην έχει πρόβλημα η κ. Κούνεβα».

Όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, «ταυτοχρόνως επιλύει ένα θέμα, να θεωρείται αυτό που έπαθε η κ. Κούνεβα, αυτό που απευχόμαστε να πάθουν άλλοι και θα παλέψουμε να μην πάθει κανένας άλλος, εργατικό ατύχημα. Γιατί η γραφειοκρατία παίδευε την κ. Κούνεβα και ως προς αυτό».
Σε ερώτηση δημοσιογράφου εάν υπάρχουν εξελίξεις στις εργασιακές σχέσεις, ο υπουργός απάντησε ότι «στις ενέργειες που κάνουμε, συμπεριλαμβάνεται εντός του 2009 να θεσπίσουμε περαιτέρω εγγυήσεις».
«Πρέπει, επίσης, στη συνέχεια να επανασυστήσουμε το Σώμα Επιθεώρησης Εργασίας, ουτώς ώστε να μπορεί να ελέγχει αν τηρείται το θεσμικό πλαίσιο», πρόσθεσε.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στην Καθημερινή της Κυριακής, δηλώνει ότι θα αναλάβει προσωπικά την υπόθεση Κούνεβα.
«Η Κούνεβα είναι ένα σύμβολο. Δεν έχουμε αντιληφθεί τον αντίκτυπο, που είχε και διεθνώς», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.