Έγκλημα στη Λάρνακα: Παππούς έκλεψε ένα ολόκληρο κοτόπουλο για να ταΐσει το διαβητικό εγγόνι του

Ένας «εγκληματίας» με ήθος στη Λάρνακα – Ηλικιωμένος αναγκάστηκε να κλέψει από υπεραγορά για να… ταΐσει τον διαβητικό εγγόνι του – Καθυστέρησαν να του καταθέσουν τη σύνταξή του – Η δικαιοσύνη του επέβαλε πρόστιμο – «Ήταν μία στιγμή ντροπής για μένα…»
Μία υπόθεση που προκαλεί ντροπή για την ίδια την κοινωνία με πρωταγωνιστή έναν άντρα 70 χρόνων έλαβε χώρα στη Λάρνακα. Ο ηλικιωμένος άντρας πέρασε, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Πολίτη», από τη δικαστική αίθουσα του Επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας καθώς κατηγορείτο για κλοπή ενός φιλέτο κοτόπουλου από υπεραγορά.

Τον περασμένο Ιούλιο ο συνταξιούχος εισήλθε σε υπεραγορά της πόλης και προχώρησε στο ράφι με τα κοτόπουλα. Άρπαξε τότε ένα φιλέτο κοτόπουλο, το οποίο στοίχιζε 6 ευρώ και 40 σεντς, κι αφού σήκωσε τη φανέλα που φορούσε, το έκρυψε από κάτω. Μετά με γρήγορα βήματα αποχώρησε από το κατάστημα προσποιούμενος μάλιστα ότι μιλούσε στο τηλέφωνο.
Για κακή του τύχη όμως, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, υπάλληλος της υπεραγοράς που είχε αντιληφθεί τι έγινε ακολούθησε τον 70χρονο και τον ανέκοψε. Ντροπιασμένος ο συνταξιούχος έβγαλε από το παντελόνι του το κλοπιμαίο προϊόν και το παρέδωσε.
Μετανιωμένος για την πράξη του ανέφερε «Ήταν μία στιγμή ντροπής για μένα. Δεν πληρώθηκα τη σύνταξη μου για να μπορώ να πληρώσω. Αναγκάστηκα και πήγα κι έκλεψε. Ο εγγονός μου πάσχει από διαβήτη και τρώει μόνο κοτόπουλο. Λυπόμουν να μείνει νηστικός».
Τον ισχυρισμό του αυτό τον ανέφερε και ενώπιον του δικαστηρίου όπου και προσήχθη έπειτα από απόφαση της Γενικής Εισαγγελίας. Το δικαστήριο καταδίκασε τον ηλικιωμένο «εγκληματία» καλώντας τον να πληρώσει πρόστιμο 250 ευρώ, τη στιγμή μάλιστα που έκλεψε για μόλις 6 ευρώ.
Το θλιβερό «έγκλημα» που διέπραξε ο 70χρονος παππούς αντικατοπτρίζει τη δυσκολία επιβίωσης που αντιμετωπίζουν συμπολίτες μας εν έτει 2017 και που πολλές φορές «γεννιέται» από την… αργοπορία της ίδιας της πολιτείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.