Η Ραχήλ Μακρή στην ΕΡΤopen και τους "ανάποδους"

Η Ραχήλ Μακρή μιλάει για όλους και για όλα.

Στο ραδιοθάλαμο της ΕΡΤ open η πρώην βουλευτής και επικεφαλής του Μετώπου Νίκης Ραχήλ Μακρή συνάντησε τους ''ΑΝΑΠΟΔΟΥΣ" την Τετάρτη 29/11/17 
Ακούστε την πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση τους και το τι λέει μεταξύ των πολλών άλλων για το Δήμο Παλλήνης ,την τοπική αυτοδιοίκηση και την επικαιρότητα.
"Οι ανάποδοι" είναι μια εβδομαδιαία δίωρη εκπομπή που μεταδίδεται από την ΕΡΤopen  που επιμελούνται ο Βαγγέλης Αλιφέρης και ο Γιώργος Αποστολίδης  κάθε Τετάρτη 9 με 11 το πρωί... 
           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.