Η παραίτηση του Τάσου Μπουντουβά τάραξε τα λιμνάζοντα ύδατα της Παλλήνης


Σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ομιλία του ο Α. Μπουντουβάς ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο για τους λόγους της παραίτησης του από το αξίωμα του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης ισχυριζόμενος ότι η αντίθεση του στην αύξηση των Δημοτικών τελών αποτέλεσε την αφορμή για αυτή του την απόφασή ενώ κάλεσε το Δημοτικό Συμβούλιο να την κάνει αποδεκτή. 
Έκανε επίσης  σαφές ότι θα παραμένει ως Δημοτικός Σύμβουλος στη Δημοτική ομάδα της πλειοψηφίας.

Αναπάντητο όμως παρέμεινε από την πορεία της συζήτησης το εύλογο ερωτηματικό που αφορά την έγκριση του προϋπολογισμού του Δήμου Παλλήνης που σε λίγες μέρες θα έρθει προς συζήτηση αφού είναι άμεσα συνδεμένο με τα έσοδα από τα ενιαία Δημοτικά τέλη του 1.15 euro.

Είναι βέβαιο ότι η παραίτηση Μπουντουβά άνοιξε πολλά θέματα από όποια οπτική γωνία και αν τη βλέπει κανείς, αφού από τα συμφραζόμενα του Δημάρχου κ. Ζουτσού εξάγεται το συμπέρασμα ότι  η παραταξιακή πειθαρχεία αποτελεί πρωταρχικό στόχο στη διοίκηση του Δήμου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

του ζήτησε "Δημοκρατικά" την παραίτησή του ο Δήμαρχος.
Βλέπετε σας είχε μπει στο μάτι ο Τάσος από την αρχή... έτσι Δήμαρχε?
Από πότε είχε να δει αλήθεια τέτοια οργάνωση και δημοκρατικές διαδικασίες Δημοτικό Συμβούλιο στον Γέρακα?
Αλήθεια τώρα που το θυμήθηκα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του παλιού σας Δήμου Γέρακα θυμάστε πόσο ....οργανωτικός ήταν?
Κύριε Δήμαρχε???? θυμάστε τί ωραία ήταν τότε??
Ο Τάσος και οι....φίλοι του από την Παλλήνη ?

Μεθαύριο θα σας πω και άλλα!! ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.