Δήμος Παλλήνης: Νέος Πρόεδρος ο Α.Λιακόπουλος


Ολοκληρώθηκε εχθές (Τρίτη 13/12/2011) η διαδικασία για την εκλογή  νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης .
Ο νέος Πρόεδρος κ. Λιακόπουλος ,εξελέγη κατά πλειοψηφία  λαμβάνοντας σε μυστική ψηφοφορία 20 ψήφους υπέρ, 6 λευκά και 4 άκυρα
  
Σημειώνουμε ότι η πλειοψηφούσα παράταξη διέθετε τους 18 από τους 20 ψήφους αφού  απουσίαζαν από την συνεδρίαση οι κ.κ. Μπάκας και Γιαννουσόπουλος ενώ  από την αντιπολίτευση απουσίαζε ο κ. Κωνσταντάς 

Οι επικεφαλείς των παρατάξεων της αντιπολίτευσης Κουτσικούρης, Γαβράς, Μπουλμπασάκος και Γκοτσόπουλος δήλωσαν ότι δεν θα στηρίξουν την επιλογή Λιακόπουλου σε αντίθεση με τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Βελιώτης που δήλωσε ότι θα ψηφήσει υπέρ.

Έτσι έκπληξη προκάλεσε στους πολίτες το αποτέλεσμα των 20 ψήφων υπέρ, αφού οι περισσότεροι  ανάμεναν ότι η εκλογή του νέου Προέδρου θα γίνει με 19 ψήφους  σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των Δημοτικών παρατάξεων πριν την ψηφοφορία.

Η αμηχανία και ο προβληματισμός ήταν οφθαλμοφανής  στα έδρανα της μείζονος αντιπολίτευσης, αφού εκεί έπεσαν και τα περισσότερα βλέμματα των παρόντων αμέσως μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις ή υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Τα σχόλια, οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.